mmmhmmm

nu drar vi ut, hälsa om ni ser oss!
kyssh o smeekh emmiieh o alexiieh lek <3

Emmiieh gillar , Emmiieh gillar inte!



Ahja, nu kör jag en EMMIIEH GILLAR och EMMIIEH GILLAR INTE lista ! Kul vah?



1.  Emmiiehochalexiieh.blogg.se ! Ja själv så älskar jag våran blogg, och jag antar att du också gör det? Jah tkr att jah och alexiieh skriver på ett bra sätt, vi lever lixx i 2009, och vi visar att vieh inthe är kvar i 1900-talet längre, lixx helloo? :S Så, ah, våran blogg är verkligen bra!

2. . SHOPPING! Verkligen helt galet underbart! Bah springa runt i affärer, plocka åt sig snygga saker och sen köpa det! SÅå sjukt underbart! Känner mig så frääsch i nya kläder, vill ha nytt hela tiden! Massa + till shopping! JAH ÄLSKAR DETH!


3. Myskvällar med någhon mysiig person! Det ärh bara såå mysiigt, tiep titta på någon myysig film tsm ned någon myysig och så, helt klart supermysigt!


 


1. WANNABE EMMIIEHOCHALEXIIEH!Eh jo visst, det är klart att alla vill va som oss, men lixx vi är vi och ni är ni? Skaffa en egen stil ist, alla behöver inte vaeh såhär? Asså deth är ganska syynd att ingen vågar starta en egen stil, utan hänger på någon annans stil och sen säger att det va en sjäälv som kom på stilen? Ganska elakt, tycker jag.

2. Rykten. Lixx hallå? Fråga ist personen om det är santh innan nieh börjar sprida det? Riktigt taskiigt, seriöst.


3. Kepsar!Seriöst asså, jovisst plattkepsar kan va rätt snyggt på vissa, men alla behöver inte gå runt med det? Lixx nej, det är såå inte emmiieh iaf.




Kyss och Smek / emmiieh <3

Shuuu :) <3

Shuu bloggen och alla söwta bloggläsare! sjukt skön dah assåe! Solat galet asså, bah legat och schteekt hela tiden! Nu är jag ännu brunare och snyggare ! You like! ;)
Uppdaterar nog lite senare , måste lixx dra!

Kyss och Smek! /emmiieh

SCHTEEK

Hejjeh alla!
Ligger och schteeker i solen! Så hiimla skönt lixx!
Vad gör nii idahh? Jobbar på brännan elr? Haha.
Ah men iaf nu ska jah sola liite till, kyss och schteek! /emmiieh

det är jueh sommarlov

Hej bloggen. Asså såhär äre, det är sommarlov och då sitter man inte inne och bloggar hela dagarna? Så, TYVÄRR. Men klart vi kommer blogga , dock inte lägga ut tiep 50 inlägg om dagen? Hahha, det hade ni gillat vah? ;)
Ahja ska fixa mig nu, kyss och smek /eran EmMiiEh

HALLLÅÅÅ?

HEJHEEEEJHH
hittade ett par wanna be us! :o






LIX, EHHH???? :o

VILKA TROR DOM DOM EE? BLIR

SÅÅÅÅÅÅÅÅ SJUKHT IIRRRIIhh!


kysss och smeeeeeekh, er alexiieh


Helt sjuk dålig uppdatering idag asså!

Asså förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men varken jag eller alexiieh har haft tid...
Jag har tiep varit på stan hela dan och såå, vet inte riktigt vad alexiieh har gjort faktiskt -.- Asså hon skulle ringa mig när hon va i stan så skulle vi lixx träffats men hon ringde aldrig? Himla tyket, tkr jag . Om man säger att man ska ringa så gör man det, elr hur? Och hon kommer komma med ursäkten " asså jag va med nån annan, glömde ringa dig", men asså jag tänker inte acca den ursäkten. Alexiieh jag vet att du läser det här, och jag måste bah säga att jag är liite irri på dig nu. Man göör faktiskt inte så mot sin bästiis (?) Men jag har såklart andra kompisar , så jag va ofc inte ensam! Det är väldiigt många som vill va med miig, alexiieh sumpade sin chans lixx.

Men nog snakkat om alexiieh... Jah sitter här och bloggar nu, har preciis fixxat mina naglar så dom är lixx superfräscha och fina! Love it! <3 Sen haar jag smörjt in mitt ansikte i en underbar ansiktskräm så mitt ansikte bliir såhär mjukt och mysigt (a) Jag bah älskar det! Jah blir bara vackrare och vackrare! Fast jag är ofc naturligt vacker, sjäälvklart!
Tkr bara det är kuwl att smiinka mig och sånt :)
Hur bruukar ni göra när ni ska fixxa er? :)


KYSS OCH SMEEK /eran bästa emmiieh <3

skorskorskorskor <3

Läste att alexiieh skulle shoppa idag, och jah blev bara såå avis! :O Och skorna också, såå sjukt fina gmn!
Asså jag hade inte tid att draa till stan idah och shoppa då, som alexiieh men jah kollade runt liite på nätet och då hittaade jag domhär söta skorna! <3



Tänk Alexiieh , när vii går på stan och duuh har dina sjuukt snygga skor och jag har dom häär sötisarna :* <3
Vih kommer bli ännu snyggare!

Kyss och Smek! /emmiieh

dagens, vill haaaa!<3

HEJJ BLLÖÖGHEN!
ska dra ner till stan nu och shoppa en stund innan jag drar på fest, ska bli askuuuuuwl! ;)


vill ha skorna :O!!!!!
SKA BE FARSAN KÖPA DOM! WOOOHOOO


kyssosmekkkh, eran alexiieh

PUWSS!

Hejj alla!
Dålig uppdatering idag, ohno, hur har ni överlevt egentligen? Helloow? :O
Ahja, vaknade då vid ttiep 12-halv 1 nån gång, av att en kompis baad mig komma. Så lixx vi snackade lite mer sen drog jag diit. Har haft askul å så :) Vad har niih gjort idah?
Kom hem ttiep vid 8, kunde inthe stanna längre... Meh hade tänkt dra ut ikv, lixx lördag woooho! Men nejj, jag har otrooligt ont i min rygg så jah kan ju knappt stå upp? Det blir sängen för miihg. Ska somna tiidigt ikväll, imorgon ska jag va pigg och glad medans ni andra är bakis och mår skiit! Moaha ;)
Åh btw, ni anar inthe hur svårt det är att skriva "normalt". Men, allt för er älskade älsare.. allt för er, haha! ;)


Kyss och Smek! /emmiieh <3

Sovit gott?

Hejj alla små söta ! Har ni soviit gott? Det har jag! Haha, fast hade tydligen smsat lite i sömnen så folk har väl fått lite sjuka sms :P
Men iaf, idag ska jag nog träffaa en kompis en liten stund :) Men det är lixx inte helt bestämt än, får se hur det blir med det.
Ska niih göra ngt kul/tråkigt idag? Tell me snääälla, jag vill sååå gärna veta ;)
Har preciis käkat frukost, och nuu ska jag hitta ngt att ha på miig idag. Är lix snygg i anything men det är ändå viktigt!


Gotta go, babes! Kyss och Smek <3

Hejsan gullungar :) <3

Tänkte försöka skriva "normalt" nu, eftersom att så många klagar på att vi skriver så rörigt? Fattar inte, vi lever lixx i 2009 men jaja...
Jag och Alexiieh drog till en fest nu ikväll, men jag kände lixx att jag inte mådde så bra så jag stack hem... Men alexiieh är nog kvar där på festen och har det kul :) Hon berättaar nog om det sen !
Men nu sitter jag här iaf, ska nog se på någon myysig film och smsa lite! Får såå många sms hela tiden så jag kanske ska svara på några iaf ^^ .
Ojj  vad jobbiigt det va att skriva såhär asså! Men känns det bättre för er?
Så, jag uppdaterar nog lite mer sen ikväll !

Bjuder på en bild nu också, känner mig supersnäll ikväll, verkligen! Är på väldigt bra humör trots att jag bara festade en liten stund. Åh, snälla-emmiieh! (a)



Bilden är iinthe tagen idag, tyvärr :P Så snäll är jag inthe ;)

godmorgon sötnowsar <3

godmorgon! Blev vääl ganska sent igårkväll/natt dååh, eller va säger du alexiieh? ;)
Viih hade iaf skiitmyys och såå! <3 Nu haar vi preciis vaknaat, alexiieh ligger kvar ii sängen och smsaar lite, lixx viih är såå poppiis! :O aviis?
Jah tänkte att jaah kunde vaa snäll och uppdateera liwte nu :) Viih leever och viih mår fiint! Ofc, viih är jueh emmiiehochalexiieh!
Meh vi hörs sen dååh!

Kyss och smek emmiieh <3

myyys <3

Deth bliir myskväll med emmiiehochalexiieh dååeh! Ttiep back on track? yeah! Sååh skönt atth ha en bff assååh! Förståår att ni är liithe avis nu assåh, eran bff är vääl knappast liika bra? Hihi ;) (a)
Men iaaf nu liggeer vi här i miin säng och myyser ! Vi baah är såå bäst tillsammaans!
Ah huur har nii deth ikvääll? Inte liika bra som oss iaf, men kaanske liite bra? Tell me, vii är ju såååh intresseraade -.-
Ahja, you guys just loove us!

Kyss och smek emmiiehochalexiiehlek <3

my beeest Friiieeendhhh





BFF!!!! <333

Hemma en liiten stund!

Vi kom preciis in, har variit ute på staan och lixx chillaat med folket . Alla bah älskar oss! <3 Skaa nog draa ut liite mer sen, annars fåår vi väl myysa själva här hemma :) <33 Viih är emmiiehochalexiieh och viih har kuul tillsammaans vad vii än göör! :)


Kyssochsmek emmiiehochalexiiehlek <3 ;)

Kyssochsmek emmiiehochalexiieh lek <3

Hejjj allah <3 Nu är vi här, emmiiehochalexiieh <3 Lixx skönt å va back on track babes!
assååh vi ska draah ut nueh, uppdaterar meer sen ;)
kyss och smek emmiiehochalexiiehlek <3

Emmiieh's outfit todayy <3

hinneer lägga in dagens outfit innan jag draar och möter alexiieh :) <3





lite enkelt sådär, men ändå supersnyggt på miig!

<3

Heiijj alla söta och intesöta ;) <3 Huur har ni deth`? Jahh har det fiint . Skaa snaart uth och möta alexiieh <3
Åhh idag käänner jag mig suuperfräsch! Asså har ttiep inte alls mkt smiink, men lixx tillräckligt för att jah ska va snyggh. Vissst, jagh är ju snyggh utan smiink med , jag är alltiid snygg? men jag känneer mig liithe sådär extra snygg meed smink :)<3
Ah men iaaf jag hålleer med alexiieh i inlägget uunder, palla att ni kommenteraar att ni inte lääser våran blogg, för hahhaah deeth är klaart att nii göer, hur skullee ni annars kommenteeraath det`? Hahha patetiskt ;)
Men iiaf , uppdaterar mer sen älsklingaar, och bjuder nogh på nån biild också ;)

Kyssh och smeek <3 /eran emmiieh <333

U IS THA SHIT!

OM VI ÄR SÅÅÅÅÅ JOBBIGHA OCH PATETISHKA SÅÅH SLUTA LÄÄS VÅR BLOGG DÅ!
LIX ORKA MED ER SOM SKRIVERH ATT NIH INTE LÄSER VÅRH BLOGG
NI GÖR ANTAGLIGEN DEETH ANNARS SKULLE VI INTE HA EN MASSA BESÖKAREEH????!
var glada att vi ens skriver här okey???

snart ska jag dra till emmiieh guummshaaan ;) <33333
kyss o smeehk, eran alexiieh

fiilm <3

ligger här i soffan och kollar på film, hur mysigt som heelst assåå! Smsar lite också, assåå min mobil får ttiep ryck föör att jag får såå många sms! ahja det e ju så det e att va känd... får lixx lära mig att leeva med det ;)
Höhö, jag är poppiiiis jag är pooppiis (a) Avis ? Hihiii, tror jag säkert :)
Men iaf idag har jag tagiit det ganska lugnt, bara varit ute en liiten stuund sen har jag varit hemma och myyyyst massa. Åh, jag älskar sommarlov <3 Lixx hur skönt som helst! jag kan "försova" mig utan att få skuuldkänslor !
Imoorrgon kmr noog babyyyalexiieh hit och dååeh ska vii ha pussskalas <3 Myyys älsk! <33
Ah assååeh nu måste jag koolla på fiilmen innan jaah tapppaar handlingen här va :P

Kyssh och Smek, /eran älskade emmiieh <3

Hej <3

Åh idag mår jag så underbart bra! Har träffat alexiieh, så allt mellan oss löste sig och så <3 Lixx, vi är ju ändå bestfriends4ever, och då menar vi 4ever. Inget kan få oss att splittras! Eller huur alexiieh? :) <3 Förlååt för dlålig uppdateering men det är ju lixx sommarlov så ofta man sitter inne hela dagarna dååh?

Kyss och Smek, /emmiieh <3

Helloow älsklingar <3

Hejj allihowpa! <3
Idaah är jag sjuk, såå ni fåår kommentera liiwte mera såå att jah blir glad (a) <3 Vet lixx att niih älskar mihg ändå, men assåå liiwte kommentarer skadar väl aldrig?
Nehh men pallar ttiep inte skriihwa mer nu.
Huur mår nii idaag?
Kyss och Smek / emmiieh <3

i'm alexiiehbabe! <3

Hejj allaa alexiiehfan! <3
Huurh har nii detth? Jah har deet baraa bra, faast jag är irriih på emmiieh ofc. Lixx nu slutar hohn intee smsa, helloo emmiieh lägg afv? :S Jagh viill inte atth duu prataar med miig ? Åh pathetiska bitch,,, eller hur? Hoon e sjuk ii huvudet, ber miiig låta henne vaa, sen smsar hoon mig? asså shiit lägg av :S


Sjuukt kul feest igår btw, faast emmiieh förstörde deen lite dåå ofc.. lixz BIIAATCH!?!?


Ajaaa ska dra, kyss och smeek <3 /alexiieh

Helloo babies! :*

Hej alla sööta bloggläsare!
Hade galet kul igår! Tyvärrh så kom ju alexiieh till samma ställe, och det bleev juh som det blev där påeh dansgoolvet, men sen såågh jag henne inte på etth tag, såå hon blew väl rädd ochh stackk. Hade ju lixx andra att va meed, hello, jag är emmiieh? :S <3
Ah men iaf, är sjukt tröttth ikväll såå jag blir nooegh hemma, om iingen kommmeer med nåt bätthre förslag?


Kyss och Smek, eran Emmiieh <3

Drar ut :)

Drar ut nu, haha lite tidigt för att festa men vaddå? NU KÖR VI!!
Ska bli skitkul, synd bara att emmiieh ska till samma ställe... hörde att hon ska det iaf, hoppas att hon inte ska det! PALLA HENNE LIX!!


Men om ni ser mig, scream my name babes!

Kyss och smek, eran alexiieh <3

Meh hallååeh?

Asså alexiieh nu är jag skit irri på dig asså! Jah - bitch? Hallååeh, jag är inte bitch, jag äärh bara mig sjäälv! Det boorde ni alla varha, för deth är hiimla jobbiigt när allaa ser ut som miig? Lixx Alexiieh, jag började meed denhär stilen, och nu sitteer du där och försöker se liikadan ut, det är inthe så himla kul!
Åh, Alexiieh fjortis, väx upp. Jag gjoorde det för vårat eget bästa, våra läsaare vill inte läsa ngt skitsnack här vaeh?


Åh. Kyss och Smek /emmiieh

Emmiieh är ju sjuk assååh!

Asså Emmiieh, jag trodde att jaahh kunde lita på dig, men nuue vet jag attt det kaan jag inte!
Asså, vaddå att jah e taskig? Det ärh ja väl inthe? Titta påå diig själv bara, du är heelt klar mer bitchig än mig, helloooh?
Eller hur foolk? Det är EMMIIEH som är bitchen, inte jag?
Jahh skrev inga taskiiga inlägg, deth får ni intee tro! Deth är bara Emmiieh som vill ha uppmärksamhet, patetiskt, right?
Åhh jag blir så irri på dig din patetiska fjolla!
Bästisar forever? I DONT THINK SO!!!



Kyss och smek /alexiieh <3

Eeeh...

Asså Alexiieh, ursäkta miiig då förh att dueh skriiver sååh himlaa taskiga sakeer när du skriveer? Jag bahh måste ta boorth dom juu! Deth är för våårat eget bästaa, vi förloorar läsare om duu e så taskig?
Och jaag vill iaf inte ta smälleen för att du är elak?
Oom du ska va såån så kan du vääl skaffa en egen/annan bloggh ist?
Hallååeh Alexiieh? Var äär den snälla och fiina Alexandra (ja , det är så hon heter) som är min bästis? vad har häänt med diigh?
Duu saa aldrig ett elakt ord till nåågon , men nu lixx?

Kyss och Smek, eran Emmiieh <3

?

ASSÅ hallåååå?! alexiieh här... ÄNTLIGEN LIX!
älsklingar, jag har gjort en massa inlägg men min såkallade ''besstiiish'' tar bort dom hela tiden ;S
Asså, emmiieh, lägg av då! liksom, blir så irri på diiigh! :S
asså.. ah lix.. vet inte om jag kan lita på dig... du ignorerar mig i skolan och allt.... :S
och besvarar ej mina sms eller telefonsamtahl... VAD HAR JAG GJORT!? vet inte riktigt var jag har dig längre...
biaaacth!



?

Godmooorgoon <3

Goodmorgon bloggen och alla söwta bloggläsare!
Jahh har precis vaknat, ganska tiden om jag fåår säga det själv, det är lixx söndah! :O
Men nu är jag iaaf  vaken och sååeh.
Idaag ska jag åka till mina kusiiner faktiskt, det ska bli kul eftersom att jahh ttiep aldrig träffar dom längreeh .
Så, vad ska ni göra idag älsklingar? :) <3
Kyss och Smek, eran Emmiieh <3

Feeezzt <3

Jag och Alexiieh festade galet igårkväll och inaatth! Vi hade hiimla kul asså! Minns typ inte mkt, men kul hade vii iaf!
Måste dra, kyss och smek!
/eran emmiieh <3

Heiijj <3

Heiijj igen bloggewn!
Nuue så har jag tagiit lite snygga egoobilder! Blev otrowligt nöwjd med dom! Jah tänker viisa er någraa, trowts att jaah veeth att niie bara kommeer sittha och dreggggla över doohm ;)



   Hiihi, busiiigt!

Jag är sååh hiwmla snyggh. Elr huur ? ;) <3

Ni bah älskar mig !

Kyss och Smek, eran Emmiieh <3

EMMIIEHOCHALEXIIEH 4ever! <333

EmmiiehochAlexiieh, det är lixx så de ska va !
Vi passar lixx bäst ihoop för att vi e bååda galet snyggha, har samma humoor, gillar killar, älskar festher, och är bäästh tillsammans! Ochh nii andra är bara galeth avundsjuka, haha, vi veeth! Men bah kolla på oss, nii blir aldrieh lika snyggha! Insee..


ABSOLUT ÄKTA ALEXIIEH!



om det är något jag gillar på min kropp är det min röööda tunga



ptja, dom e laah inte heller såå dumma? ;)

kyssssss och smeeeekh, eran alexiieh!

WOHO!

Uppdatering a la emmiieh nu :) Ni älskar'e!
Asså, idahh då i skolan så va ju inte Alexiieh där, såå tråkigt asså! Har saknat henne såå mkt!
Men iaf, det är ju sol och jag bara älskar det! Liksom då får man typ gå runt utan jacka och det är ju sjjukt mycket snyggare, om jag får tycka till lite! :)

Det här med att dessies blogg är tillbaka, hellooo vi är inte så efter? Vi visste det långt innan du visste det, så tro inte att du kommer här med något nytt. Åhh, blir så irri. Jag och Alexiieh vet allt om alla innan du ens vet att den personen existerar! Lite jobbiigt för dig att inse detta elr? *suck*, klart att du vill va som oss, men snälla försök att hitta en egen stil.. Du behöver faktiskt inte vara först med alla nyheter, för du är aldrig det ändå! Haha, så patetiskt..

Jaja, nu ska jag gå uut.

Kyss och Smek, eran Emmiieh <3

ISISIS

ÄLSKLINGAR FÖRLÅT FÖR DÅÅLIGH UPPDATERIIINGEH!
ASSÅ. EMMIEH HAR RÄTT VI E UPPTAGNAH!

jag ligger hemma och har feber idag, liksom dricker iste och äter glass
melike

kyssochsmek eran, alexiieh


RSS 2.0